Over Lilii Flora

 

Over Lilii Flora Babywebshop

Hallo lieve jij!

Mijn naam is Paulien, en ik ben de trotse oprichter van Lilii Flora Babywebshop. Ik wil je graag het verhaal vertellen achter Lilii Flora, een passieproject dat uitgroeide tot een bloeiende webshop, allemaal dankzij mijn persoonlijke ervaringen en mijn liefde voor duurzaamheid en stijl.

Hoe het Allemaal Begon

Het idee voor Lilii Flora kwam tot leven toen ik zelf moeder werd. Zoals veel nieuwe ouders, was ik overweldigd door de hoeveelheid keuzes die er zijn voor babyproducten. Ik wilde alleen het allerbeste voor mijn kleintje, maar ik merkte dat veel producten op de markt niet voldeden aan mijn verwachtingen qua kwaliteit, veiligheid, en duurzaamheid.

Ik begon mijn zoektocht naar producten die zacht waren voor de huid van mijn baby en tegelijkertijd goed waren voor onze planeet. Deze zoektocht leidde me naar geweldige biologische en ecovriendelijke producten, maar ik moest ze vaak uit verschillende bronnen halen. Het frustreerde me dat er geen enkele plek was waar ik al deze prachtige, verantwoorde producten kon vinden.

De Geboorte van Lilii Flora

En zo werd Lilii Flora geboren, vernoemd naar de bloemen die staan voor groei en puurheid. Mijn doel was om een plek te creëren waar ouders zoals jij en ik gemakkelijk toegang hebben tot de beste, duurzame babyproducten. Ik wilde een webshop waar je met een gerust hart kunt winkelen, wetende dat elk product zorgvuldig is geselecteerd en van hoge kwaliteit is.

Wat Wij Aanbieden

Bij Lilii Flora vind je een breed assortiment aan producten, van biologische babykleding en ecovriendelijk beddengoed tot hypoallergene verzorgingsproducten en praktische voedingsaccessoires. Elk item in onze webshop is gekozen met liefde en aandacht voor detail. Al onze producten ontwerpen wij en kiezen voor: duurzaamheid, ethische productie en veiligheid voor onze kleintjes.

Waarom Wij Uniek Zijn

Wat ons echt uniek maakt, is onze toewijding aan duurzaamheid en klantenservice. We gebruiken gerecyclede en recyclebare verpakkingen en streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Wij maken een groot deel van onze collectie zelf in ons atelier hier in Nederland. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning, want ik begrijp hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in de producten die je voor je baby kiest.

Een Gemeenschap van Bewuste Ouders

Bij Lilii Flora draait het niet alleen om verkopen; het gaat ook om het opbouwen van een gemeenschap. Via onze blogs en social media delen we graag tips en verhalen over duurzaam ouderschap, en we horen ook graag jouw ervaringen en suggesties. Samen kunnen we een verschil maken en onze kinderen een mooie, gezonde toekomst geven.

Dankjewel!

Ik ben zo dankbaar voor alle ouders die Lilii Flora hebben omarmd en deel zijn geworden van onze reis. Jouw steun en vertrouwen betekenen de wereld voor ons. Ik nodig je uit om onze webshop te verkennen en zelf te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jouw kleintje.

Liefs,

Paulien Steenwijk-ten Hoven Oprichter van Lilii Flora Babywebshop

Meer over Lilii Flora weten? volg haar via Instagram of Facebook