Over Lilii Flora

 

Lilii Flora is begonnen vanuit een passie voor borstvoeding. Paulien is de ontwerpster en eigenaar van Lilii Flora. Ze is een jonge moeder van 2 zoontjes Gijs en Guus. Tijdens haar tweede zwangerschap begon ze zich voor te bereiden op haar tweede borstvoedingsavontuur en begon met het ontwerpen van een voedingsdoek. Een voedingsdoek die perfect bleef zitten en waar ze gemakkelijk mee kon voeden.

Bij haar oudste voelde ze zich vaak wat ongemakkelijk tijdens het voeden, waardoor de ontspanning soms verloren ging. Na een langere tijd van ontwerpen en uitproberen kwam hier de perfecte voedingsdoek uit. Dit idee wilde Paulien niet voor zichzelf houden en ze begon ook deze voedingsdoeken voor vriendinnen te maken. Dit bereidde zich later uit tot het bedrijf Lilii Flora om meerdere moeders te helpen tijdens de voedingsmomenten. 

Lilii Flora staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Haar producten zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Hierbij wordt rekening gehouden met zachte stoffen die goed zijn voor de huid van je kindje. Stoffen die eerlijk en goed voor het milieu zijn.
Meer over Paulien weten, volg haar via Instagram of Facebook