Begin Lilii Flora

Begin Lilii Flora

 

Ik wist nog goed wat ik ook miste in de kraamtijd en de tijd daarna. Ik kon de producten die ik graag wilde hebben voor de jongens nooit goed vinden!

De teleurstelling van de kwaliteit van de baby producten was groot. Dit kon toch echt wel anders?

Mijn kinderen hebben beide een gevoelige huid. Jongste nog meer dan oudste. Ik wil toch alleen maar het allerbeste voor mijn kind! Ik wilde het wel, maar kon het niet vinden.

Heel voorzichtig de kinderen droog deppen na het wassen omdat de hydrofiele doeken zo ruw waren.. dat wilde ik nooit meer!

Na wat onderzoek naar de beste stoffen begon ik mijn verzorgingsdoeken langzaam in te wisselen voor betere doeken. Nu wil ik nooit anders meer!

Vriendinnen om mij heen zagen de hydrofiele doeken en voedingsdoeken en wilde deze ook graag voor hun kinderen gebruiken. Zo zette het steeds verder door, totdat iemand zei waarom ga je niet een webshop starten, dit willen meerdere moeders hebben!

Ik een eigen bedrijf starten? Nee joh.. creatief ben ik zeker, maar een zakenvrouw??

Toen mijn zus een eigen onderneming startte en ik het super dapper vond en trots was dacht ik zij kan het ook waarom ik niet? Zij was mijn voorbeeld en zo ben ik ook begonnen met Lilii Flora!

Dankbaar dat ik een zus heb die vaak het voortouw neemt! Trots op haar!🥰

Terug naar blog