Lilii slab

Lilii slab

Beste slabbetjes

Heb jij hem al uitgeprobeerd? De nieuwste best geteste slab van Lilii Flora!

Mijn oudste zoon volgde de kleintjes methode. Een methode waar je je kindje zoveel mogelijk zelf laat eten en ervaren. Je biedt het eten aan in grote stukken die ze goed vast kunnen houden. Zeer goed voor de motoriek van je kleintje en hierdoor ook gezelliger aan tafel omdat je allemaal tegelijk kan eten. 

Het enige nadeel van deze methode was dat alles vaak ook op schoot viel en je telkens de kleren moest verschonen.. Dit kon niet op tegen de voordelen van de kleintjes methode, maar ik zocht wel naar meerdere mogelijkheden omdat het toch iets schoner en makkelijker te houden tijdens het eten.

Toen Guus werd geboren en ik daarna Lilii Flora startte, kwam ik in gesprek met een vriendin van mij die hetzelfde probleem had tijdens het eetmoment. Alle "grote" slabbetjes die we hadden uitgeprobeerd waren eigenlijk nog niet groot genoeg.. Er bestonden ook gewoon geen echt grote slabbetjes en al helemaal geen mooie natuurlijke slabbetjes.

Grote Slab

Dit kon toch echt wel anders. Ik ben gaan ontwerpen en uitproberen en ook mijn vriendin had de slab uitgeprobeerd. Ik kreeg al snel bericht dat deze slab echt geweldig was! Guus was daarna aan de beurt en de grote slab was echt fantastisch! Waar Guus normaal altijd vieze kleren kreeg omdat alles naast zijn slab viel, waren zijn kleren na het eten nog gewoon schoon! Deze slab is namelijk extra lang zodat je deze onder het bordje of kommetje kan plaatsen. Zo kan er niks meer op schoot belanden! De Grote Lilii slab is gemaakt van de zachtste gecertificeerde bamboe badstof en is verkrijgbaar in mooie natuurlijke kleuren. Deze Lilii slab is verkrijgbaar met mouwen of zonder mouwen.

Paulien: "Ik kan gewoon niet meer zonder deze slabbetjes! Ik weet niet eens meer hoe ik dit deed voordat ik de Lilii slab in huis had. De slab zonder mouwen gebruik ik voor het makkelijke eten of als hij een T-shirt aan heeft en de slab met mouwen als hij een shirt met lange mouwen aan heeft. Dit scheelt mij heel veel wassen en daardoor heb ik meer tijd over voor de kinderen!"

Terug naar blog

Reactie plaatsen