Baby deken met naam

Het leukste persoonlijke kraamcadeau met naam

Tips voor de leukste kraamcadeaus 

Na negen maanden was het dan eindelijk zo ver de geboorte van mijn zoontje. Lange tijd hadden we namen bedacht en gekeken naar de leukste jongens namen online. Na lang discussiëren en alle namen van elkaar hebben afgekraakt, kwamen we er toch uit! De naam van ons kindje hadden we samen bedacht. Het voelde goed ik merkte dat de naam paste bij het kindje dat in mijn buik zat. 

We konden niet wachten om de naam van ons kindje bekend te maken. Na de geboorte van ons eerste kindje belde we de familie op. Ze zaten al zenuwachtig te wachten hoe het gegaan was en hoe het kindje zou heten. Bij Gijs werd ik ingeleid omdat het heel rustig was in mijn buik en er nog weinig vruchtwater over was. Het was voor de familie daarom geen verrassing dat ze werden opgebeld met het nieuws dat ons kindje geboren was, maar de naam was natuurlijk nog niet bekend.

We mochten eindelijk delen dat ons kindje Gijs heet. Al snel kwamen de leukste geboorte kaartjes door de brievenbus. Ik merkte dat ik vooral de geboorte kaartjes met de naam Gijs het leukste vond. Een persoonlijk geboortekaartje, speciaal voor hem met zijn naam erop. 

Al snel kwamen er meerdere kraamcadeaus en waren vooral de gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam favoriet. We waren zo trots op zijn naam en wilde dit overal laten zien. Het waren gepersonaliseerde producten die speciaal voor hem waren. Deze hoefde niet te voldoen aan een kleur of eis zodat deze nog gebruikt hoefde te worden voor eventueel een broertje of zusje die nog zou komen. Dit was gewoon speciaal voor hem.

Ik merkte op dat de gepersonaliseerde cadeaus met naam het leukste waren om te krijgen en te geven.

Hydrofiele doek met naam

Al snel na het starten van Lilii Flora wist ik dat ik mij ook wilde focussen op de gepersonaliseerde producten met de naam van je kindje. Ik ging opzoek naar de mooiste lettertypes voor op de hydrofiele doek met naam. Ik had al een lange zoektocht achter de rug met het zoeken van de mooiste hydrofiele stof van de beste kwaliteit. 

Ik ging opzoek hoe ik het beste de doeken kon borduren en dat hier wel een professionele machine voor nodig was om dit echt mooi en netjes te maken via via kwam ik terecht bij Marleens atelier. Zij was ook sinds kort voor haar zelf begonnen en richt zich volledig op het borduren. 

Het scheelde ook nog eens dat Marleen dicht bij mijn ouders in de buurt woont, hier kom ik namelijk nog regelmatig. Dit maakte het wat makkelijker met het heen en weer brengen van gepersonaliseerde hydrofiele doeken. We keken samen naar de mogelijkheden en bedachten de leukste dingen. 

Grote hydrofiele doek met geborduurde naam

De eerste hydrofiele doek met naam kwam online en er volgde al snel verschillende kleuren om uit te kiezen. Zo af en toe fietste ik langs Marleen om een doek op te halen of weg te brengen. De bestellingen werden steeds meer en de prachtige doeken werden beter gevonden. Veel mensen kwamen terug omdat ze onder de indruk waren van de zachte stoffen. Het leukste vond ik de personen die dit cadeau zelf als kraamcadeau hadden gekregen, dit zo leuk gevonden hadden dat ze dit cadeau ook aan andere wilde geven. 

Ik had net de nieuwe doeken van de bestellingen weg gebracht en toen ik thuis was stonden de andere bestellingen al weer klaar, zo blijf ik in ieder geval lekker in beweging!

Ik vind het fantastisch om allemaal verschillende mooie namen voorbij te zien komen en de leukste berichtjes op de kaartjes te schrijven bij dit persoonlijk kraam cadeau. Bij het krijgen van dit cadeau weet je dat iemand echt de moeite heeft genomen om zorgvuldig een lettertype en kleurencombinatie uit te zoeken.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te mogen maken met biologisch katoen. Zelf heb ik twee kinderen die erg reageerde op chemische middelen in de stof. Ik heb lang gezocht waar die eczeem vandaan kwam. Nadat ik de babykleding had veranderd in alleen maar babykleren van biologisch of gecertificeerd katoen, veranderde de klachten en verminderde het eczeem snel. Vooral de hydrofiele doeken met naam worden veel gebruikt om je kindje af te drogen, of als onderlegger in het bedje. Hier wil je zeker van zijn dat er geen chemische middelen achtergebleven zijn in de stof. Daarom kies ik in mijn webshop alleen voor gecertificeerd en biologisch katoen!

De leukste kraamcadeaus

Wil jij nou ook een kraamcadeau waar van je zeker weet dat deze in de smaak gaat vallen, bekijk dan onze grote hydrofiele doeken met naam en stel deze samen. Kies je lettertype en kleuren combinatie!

De gepersonaliseerde speendoekjes met naam zijn ook zeer populair als kraamcadeautje!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen