Boxpakje met naam Lilii Flora

De mooiste geboortepakjes

Een geboorte pakje speciaal voor jouw kindje

Eindelijk is het zo ver, je mag voor het eerst gaan shoppen voor jouw kindje. Je hebt ondertussen de babyuitzet checklist al in huis en je wilt er voor zorgen dat je helemaal voorbereid bent voor als je kleintje straks komt.

De babyuitzet checklist bevat allemaal items die belangrijk zijn om in huis te hebben als je kleintje straks komt. Spullen voor een eventuele thuis bevalling of items als nazorg voor jou en je kindje. Op je babyuitzetlijst zie je direct dat je heel veel hydrofiele doeken aan moet schaffen. Deze doeken gebruik je in de babytijd heel erg veel omdat ze werkelijk overal voor te gebruiken zijn. 

Paulien: "in de kraamweek lag mijn hele huis vol met hydrofiele doeken. Overal lag er wel een binnen handbereik, want mijn kleintje kon zo wat voeding terug spugen en dan wilde ik toch wel snel alles schoonkunnen maken. Bij ons werden de hydrofiele doeken vooral gebruikt als spuugdoek en als onderlegger in de kinderwagen of in het bedje en natuurlijk tijdens het afdrogen na het badje.'

Het leukste van de babyuitzet bij elkaar shoppen is toch wel het zoeken naar het perfecte geboorte pakje. Fantaserend over hoe je kindje er straks uit zou zien in dit geboorte pakje maakt het helemaal speciaal.

Het geboorte pakje met naam

Je bent op zoek naar een geboortepakje dat speciaal voor jouw kindje is. Hoe kun je hem nog persoonlijker maken? Hier heeft Lilii Flora iets op bedacht! De geboorte pakjes kun je namelijk helemaal personaliseren met de naam van je kindje. Zo kun je gelijk de naam van je kindje delen met vrienden en familie bij de foto van de geboorte aankondiging. Dit geboorte pakje heb jij zelf samen gesteld en speciaal voor jouw kindje laten maken! Zo is het eerste geboortepakje wel heel speciaal. 

Boxpakje met naam

Kies je voor een schattig boxpakje met naam of wil je liever een bijpassend babymutsje met naam laten borduren? De naam van je kindje wordt met een professionele borduur machine met luxe garen op de stof geborduurd. Het is aan jou om dit te personaliseren. Het boxpakje met naam kun je personaliseren door het lettertype en de kleur garen te kiezen. 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen