Samenwerking Puur geluk store

 

 

Super leuke samenwerking

Nadat Drielingmama Julia mij had gevonden op instagram, kwamen wij al snel in contact met elkaar. Ik bood haar aan mijn Lilii slabbetjes uit te proberen voor Liv, Maud en Saar. Nadat ze deze had uitgeprobeerd en zeer tevreden was nam ze contact met mij op toen ze haar eigen webshop ging starten.

Zullen we samen werken?

Ze had een leuk plannetje bedacht om een samenwerking aan te gaan voor haar nieuwe webshop Puur geluk store. We waren wat ideeën over en weer aan het uitwisselen en kwamen toen al snel op het idee om een heerlijke grote hydrofiele doek te ontwerpen die helemaal in onze stijl past. Na een lange zoektocht naar de perfecte stof en leukste print mocht ik aan de slag gaan. Ik maakte van deze stof extra grote hydrofiele doeken in een handig formaat. Vervolgens heb ik samen met Rebelation de sleeve ontworpen die om de hydrofiele doek heen kwam. 

Fotografie

Julia zorgde ervoor dat er prachtige foto's kwamen. Deze product foto's werden gemaakt door Photobyshanna. Dit zijn prachtige beelden geworden!

Bekijk de hydrofiele doeken hier in de webshop!

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen